Om

Berit Amdi Jakobsen . This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . 7120 Vejle Ø
Åbent efter aftale - fleksible fleksible åbningstider . Sendes i hele landet.

Hvorfor tegner og maler jeg?

Ja det er vel en slags indre trang, der giver mig noget som intet andet kan give mig. Jeg kan lide at tegne det jeg ser i naturen eller i haven. Jeg er optaget at at arbejde med farver i min billedkunst, det kan være farver “jeg ser for mig”, eller farver jeg har set i naturen, eller en stemning.


Jeg bruger højrehånd til at skrive med osv. altså er jeg højrehåndet. Men jeg har opdaget at jeg tegner og maler bedst med venstre hånd.

Hvem er jeg?

Jeg bor sammen med min familie i et dejligt hus, hvor jeg er så heldig, at der også er plads til et atelier, hvor jeg kan male og også lave keramik i min fritid.

Jeg er uddannet grafiker, og har selv lavet denne hjemmeside i Joomla, at lave hjemmesider synes jeg også er sjovt og udfordrende. Jeg kan lide at arbejde med IT og er god til selv at sætte mig ind i nye områder. Til dagligt arbejde jeg som Marketingkoordinator hos et firma i Vejle.

 
Keramik

Jeg laver også keramik, og har gjort det de sidste 12-14 år. Se: www.rosenbokeramik.dk